Satu Demi Satu

Salam sume...
Terima kasih kpd yang baru je join blog INS nih..tapi Ins jarang btul ada masa nak mengarang kat blog nih..xpe2 INS try sehabis baik la meluangkan masa untuk update and berkongsi dgn u guys pasal karier INS kay!

mungkin ada yang tau and ade yang xtau aritu INS ade host untuk Grandstand Thomas Cup baru2 ni..wahh INS rase seram2 sejuk gak la coz INS x pernah pun host program sukan secara Live..before dis prog entertainment ke,talkshow ke, travelogue ade la..hehe..
Tp INS cube je la since cik producer kite dah bagi peluang kat INS..sambutannya sungguh menggalakkan..INS terharu sangat..tapi dalam pada ramai yang suka ada jugak yang x suka n bg komen kat INS..tp x pela..time kasih sume..hehe..

pengalaman selama 8 hari tu mmg cukup best!nak2 pulak masa semi final Malaysia vs China..terasa bangga btul mase tu jadi anak Malaysia..walaupun kita kalah tapi INS suke sangat dgn semangat pnyokong2 Malaysia masetu..idup Malaysia!hehe

lepas je Thomas Cup INS terus sambung shooting program Deko rumah selama seminggu..huh..penat die mmg x bley nak kata la..so semalam baru habis..sebab tu la harini INS ade mase nak berblog..haha..lepas ni INS kene prepare untuk World Cup plak.untuk siaran RTM..Alhamdulillah rezeki namanye tu...

Apepun thanx la kat u guys yg mnyokong INS..INS tau da ckp bnd ni byk kali..tp x kira..nak ckp jgk..haha..so sampai sini je lah utk kali ini..kita jumpe lagi la lain time okeh..signing off..Salam...

-Intan Nor Saina-

5 comments:

  1. kritikan tu lah yg membangunkan seseorang itu..

    ReplyDelete
  2. jumpa blog intan dalam page intan kat facebook.
    hm dulu masa piala thomas intan minat taufik hidayat kan, nanti masa world cup intan minat sapa plak ye?? cristiano ronaldo ke fernando torrez? nanti tolong mintakkan signature CR sekali . =)

    ReplyDelete
  3. weh, geng surau rawk! hahaha.

    eh, ok. assalamualaikum INS! :P

    ReplyDelete
  4. Salam;
    tercari sbb tadi ada tengok program Deko Bajet Raya ... mula cari kat facebook .. dah jumpa .. pastu tgk blog ni plak. :) ...

    So, a blogger la yer.

    Do visit blog saya or maybe exchange link if certain my blog is worth to visit!

    ReplyDelete